Имали смо част да угостимо спољне оцењиваче испред Агенције за акредитацију здравствених установа. Њиховом посетом освежили смо енергију и уједно подсетили све, на то, шта значи имати добар тим, квалитетан кадар и добар менаџмент. Др Зорица Сокић, вд директора Дома здравља Панчево презентовала је шта је све урађено у протеклом периоду и шта је све набављено од опреме. Свака служба је представила шта је унапредила у свом раду и шта све може да се побољша у узајамној сарадњи, доброј комуникацији и са добрим идејама.

Оцењивачи су обишли одељења смештена у централној згради Дома здравља Панчево. Представници тимова су поднели извештај о раду својих Служби, документовали су све процедуре и навели да Дом здравља настоји да побољша квалитет рада.

Потврђено је од стране Агенције за акредитацију здравствених установа да Дом здравља Панчево пружа најквалитетније услуге, зато је и акредитован на максималних 7 година, колико једна здравствена установа може да добије.

Можемо рећи да је јучерашња акредитациона посета протекла успешно и да смо спремни за реакредитацију уз још више рада и труда.

 

Дом здравља Панчево