У петак 10. фебруара 2023. године у сали за састанке Дома здравља Панчево одржана је Континуирана едукација на тему:

"Фактори  ризика за водеће незаразне болести" , "Промоција здравља и превенција заразних болести у Републици Србији"  и  ,,Социјална мобилизација у служби превенције заразних болести”

Предавачи су били лекари из Института за јавно здравље ,,Др Милан Јовановић Батут” прим. др сци. мед. Ирена В. Лазић, прим. др сци. мед. Катарина Боричић и др Мирјана Тошић, спец.социјалне медицине.


В.Д. директора Дома здравља Панчево, др Зорица Сокић је отворила овај скуп и поздравила присутне. На предавању су били гости из Опште болнице Панчево, Завода за јавно здравље Панчево, као и представници домова здравља из нашег округа. Континуирана едукација носила је 8 бодова за слушаоце.

 

Дискусија по свим питањима је била конструктивна и свако је кроз комуникацију могао да изложи своја искуства и сугестије. Како нешто усавршити, побољшати и унапредити кроз квалитет рада у оквиру своје установе. Стручни предавачи су наравно били ту да помогну усмере и упуте присутне у све недоумице.


Овакав вид континуиране едукације је веома добар начин комуникације и начин да запослени међусобно размене искуства из праксе.

 

Управа Дома здравља Панчево