Превентивни прегледи веома су значајни јер нам омогућавају  да  проверимо своје здравствено стање и уколико има повећаних вредности шећера и масноћа у крви  које су праћене повишеним притиском и гојазношћу, што спада у велики ризик за настанак многих хроничних болести, можемо на време да реагујемо и спречимо да до развоја болести дође.

 

Превентивни центар Дома здравља Панчево организује акције по радним организацијама , а своје здравље овога пута проверили су радници  ЈКП-а „Водовод и Канализација“.

„Одзив је више него добар, урадили смо запосленима мерење крвног притиска и основне лабораторијске анализе  и дали савете око здравих стилова живота. Следећа акција Превентивног центра је у МЗ „Центар“, у суботу 16.03.2019. године.  Заједно са колегама из болнице организоваћемо и ултразвучне прегледе штитасте жлезде“  - изјавио је др Стојан Вишекруна директор Дома здравља Панчево

„Као корисник превентивних прегледа могу да похвалим ову акцију Превентивног центра Дома здравља , јер  радници Водовода су старија популација и овакви прегледи им на време указују на промене у организму и последице које се могу јавити“ - додао је директор ЈКП-а „Водовод и канализација” Александар Радуловић.

Извор РТВ Панчево, 14.03.2019. године

Видео прилог можете погледати ОВДЕ