Опрема у Служби стоматолошке здравствене заштите захваљујући доброј сарадњи и разумевању локалне самоуправе и Дома здравља стално се занавља. После куповине стоматолошких машина и стоматолошке столице , савременог рендген апарата и штампача као и издвајања новца  за материјале који су неопходни стоматолозима за рад, ускоро стиже нова опрема, најавио начелник Стоматолошке службе Дома здравља.

- Оно што мене чини сретним у овој 2019. години је куповина шест зуботехничких столова у којима су уграђени аспиратори. Наш посао на протетици је донекле занатски и има доста прашине. Управо ови нови зуботехнички столови имају могућност аспирирања те прашине и самим тим они ће доста побољшати квалитет рада наших зуботехничара - рекао је др Тихомир Мреновић, начелник Стоматолошке службе Дома здравља Панчево.

По речима доктора Мреновића, шест зуботехничких столова као и пратећа опрема требало би да у Дом здравља стигну у року од два  месеца а требало би да стигне и још једна стоматолошка столица са неопходним  инструментима.

Извор: РТВ Панчево, 28. фебруар 2019. године

Видео прилог можете погледати ОВДЕ