Због почетка радова на електроинсталацијама у амбуланти „Нови свет“ од суботе, 17. новембра, амбуланта не ради. Изабрани лекари и медицинско особље премештени су у Амбуланту „Центар 2“, која се налази у Улици Милоша Обреновића 2, познатијој као бивши кожни диспанзер.

Сви пацијенти који се лече у амбуланти на Тесли здравствене услуге добијаће у Здравственој амбуланти „Центар 2“, док радови не буду завршени.

- Ми смо успели да све здравствене картоне из Амбуланте “НОВИ СВЕТ” пребацимо у “ЦЕНТАР 2”. Мислили смо да ће тако бити најједноставније, да не би пацијенте делили у две Амбуланте који од понедељка 20. новембра могу долазити у ЗА “ЦЕНТАР 2” код свог изабраног лекара. По плану и програму, радови би требало да трају 40. радних дана када би требало да се ради хидровод и да се промени комплетна електроинсталација. При одабиру привременог седишта Амбуланте’ НОВИ СВЕТ” , трудили смо се да то буде место које је најближе Тесли, где живе корисници поменуте Амбуланте – рекао је др Стојан Вишекруна, директор Дома здравља Панчево.

Пацијенти све информације могу добити на Контакт телефон 345-077. Радно време здравствене станице је од 7-20. Распоред рада лекара Здравствене амбуланте „Нови свет“ остаје исти до 23. новембра 2018. године. Суботом се пацијенти могу јавити у главну дежурну Здравствену амбуланту „Горњи град“ од 7-19, или Здравствене амбуланте: „Младост“, „Стрелиште“,„Војловица“ и „Доњи град“, од 7 до 13 сати.

Видео прилог можете погледати овде.

Извор РТВ Панчево, 20. новембар 2018. године